Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem indul el a Black Ops 2....

Nem indul el a Black Ops 2. Megvettem eredetibe 10k-ért, és nem megy. Elindítom, de nem történik semmi. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Megvettem a BO2-t eredetibe, és nem indul el. Rákattolok steamen, és csak a preparing to launch the game step 1/2 kis ablakig megy, aztán be is zárja. semmi nem blokkolja, átnéztem mindent, a legfrissebb drivereim vannak fennt + vcredist, directx...stb. Egyszerűen nem jövök rá miért nem megy. Valaki segítsen :)

2012. nov. 20. 09:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha csak singlezni akarsz akkor a legegyszerűbb ha crackeled. :D
2012. nov. 20. 09:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Vidd vissza,cseréld ki
2012. nov. 20. 18:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem a Mass Effect 2 van a 2. DVD-n? Mert volt ilyen probléma a játék megjelenésekor...
2012. nov. 20. 18:36
 4/13 A kérdező kommentje:

nem, nem mass effect 2 második lemez. akkor felrakni sem tudtam volna :)

aztmondták nem cserélik ki miután felhasználtam a CD kulcsot... :/

2012. nov. 21. 17:57
 5/13 zsoca25 válasza:

Lehet nem jó a crack vagy a kulcs.

Én ezért nem veszek drága gamet.

Inkább letöltöm.....

2012. nov. 21. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen,később rájöttem,hogy hülyeség amit írtam"mass effect 2 van a másik lemezen" mert akkor nem rakhattad volna fel,csak ugye itt GYK-n még mindig nem lehet szerkeszteni/törölni a saját válaszainkat...
2012. nov. 21. 19:58
 7/13 A kérdező kommentje:
Jah, én sem akartam megvenni, de haver miatt belementem. Nem érdekel, nem adom fel. hétvégén addig szórakozok vele amíg nem sikerül összeraknom...
2012. nov. 22. 17:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy sztem az lehet a baj, hogy valami blokkolja. de nem jövök rá hogy mi. vírusírtóm nincs, tűzfalon át van engedve, a biztonsági központot, a windows defendert, a helyi hálót is megnéztem, de minden fasza. Ezt kéne megoldani valahogy. valakinek van ötlete? :)
2012. nov. 22. 22:12
 9/13 anonim válasza:

nekem nem eredeti de nézd meg hátha így van

Ez tényleg működik,nem kell dátumot állítgatni és vírusmentes.Tökéletesen működik.

Az indulási probléma megoldása hogy akinek még mindig nem sikerül játszania, akkor a következőt nézze meg:

A telepítő rutin hibás mert...

c:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty Black Ops II így települ holott

c:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty - Black Ops II így kéne települnie.

Kötőjelet, szóközt a Call of Duty Black Ops II mappán be kell szúrni és crack-eket ide bemásolni s máris működni fog a játék mindenkinek.

2013. jan. 6. 06:44
 10/13 Shadow087 ***** válasza:
Látjátok? Ez a baj a legtöbb mai sz.r játékkal, hogy minden baja van. Ha meg végre valahára el tudod indítani valami csoda folytán, akkor meg egy kis idő után kidob, mondván, hogy valami sdkfbaksdbfk.dll működése leállt. Mondhatom, okosak ezek a mai készítők, meg a crack készítők is. Ha megveszed, ha letöltöd, úgyis egy trágya lesz.
2013. jan. 6. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!