Eredeti WoW miért ilyen kihalt? (többi lent)
Kezd leáldozni a WoW-nak. Jó játék volt, sőt, remek, de lassan 8 éve, és nem fejlődik, sőt.. a MoP-os baromsággal csak rontottak rajta.
Már simán felveszi vele a versenyt egy GW2, meg hát jó sok másik is.
Mindenesetre, ha már megvetted, játsszál vele, instákhoz tudsz groupot keresni könnyen, ugyanígy lehet bgzni, arenazni..
"A masszív wowosok dobbantottak,"
Érdekes mert én is és több guild társam is már ~7 éve wowozunk.Csak azok dobbantottak (kb 2 milla játékos) akik az elmúlt 2 kieg alatt elkényelmesedtek.Most,hogy kicsit "dolgozni" is kell a gearért (repu stb) azok dobbantottak.A jelenlegi talentrendszer a lehető legjobb dolog ami a wow-al történt hosszú idők óta.Végre nem az van,hogy lemásolod a "top" buildet és a többi le van sz@rva."Pet-harcrendszer" pedig opcionális.Tökéletesen el lehet kerülni ha nem jön be.Pl én sem eröltetem.
a chaten tényleg sokkal kevesebbet beszélnek, de régebben is 90%ban csak spamek, guild felvétel hirdetések és instába emberkeresés miatt ment a szöveg.
ezeket meg manapság már nem kell a chatbe írni mert mindenre van külön oldal az interfaceben.
de amúgy nincs kihalva, csak kevesebb unatkozó tini van mint a bc, wotlk idején.
meg eloszlanak a sok fővárosba ill a panda kontinensen mindig van mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!