Miért áll le magától a sims3-am?
A gépemet még újév után kaptam.Szóval most megvan a Világ körül,Leszáll az éj,Szabadtéri kalandok,Házikedvencek,Vár a szinpad,Természet feletti erők és tegnap óta az Évszakok.Idáig semmi baj nem volt a sims3-al mikor játszottam,de mióta fent van az Évszakok azóta néha-néha beakad és automatikusan kilép belőle,és mikor megint játszom mindent kezdhetek előről..De reggel le is instaláltam a Világ körült,mert avval a kieg.-el nem is játszottam.Mi lehet a baj? Le kell,hogy szedjek még 1 kieg.-et?Élvezetes lenne most a játék,mivel tegnap lett meg az Évszakok,csak néha automatikusan kilép..
Előre is köszönöm a megoldást!
Háát sok oka lehet.
-ha sok egyedi tartalmad van szabadulj meg pártól!
-ha nem frissítetted mikor feltelepítetted az Évszakokat lehet az sem ártana.
-előfordul, hogy ha nagyon nagy házban laksz és sok bútor van benne kidob a játék.
-lehet a géped nem bírja a kiképzés (oké nem régi, de ki tudja?)
Így egyenlőre ennyi jut eszembe.
Hát egyedi tartalom alig van,még előtte le is töröltem az Álmok szigetét,a frissitést az Évszakok felinstalálásnál kérte,úgy hogy azis kizárt,a kedvenc családommal játszottam( 1 nő és 1 macska) és egy kis házat csináltam nekik.Talán a gép nem birja,de mikor még megvolt a Luxus lakás cuccok,a Nemzedékek,Állomá. és a Világkörül,+ még amit felsoroltam az Évszakon kivül,akkor jó volt,rendesen birtam játszani.Mostmeg összsen 6 kieg.-em van..Nem tudom,hogy mi lehet még,de azért köszi :)
Várok további válaszoakt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!