Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért áll le magától a sims3-am?

Miért áll le magától a sims3-am?

Figyelt kérdés

A gépemet még újév után kaptam.Szóval most megvan a Világ körül,Leszáll az éj,Szabadtéri kalandok,Házikedvencek,Vár a szinpad,Természet feletti erők és tegnap óta az Évszakok.Idáig semmi baj nem volt a sims3-al mikor játszottam,de mióta fent van az Évszakok azóta néha-néha beakad és automatikusan kilép belőle,és mikor megint játszom mindent kezdhetek előről..De reggel le is instaláltam a Világ körült,mert avval a kieg.-el nem is játszottam.Mi lehet a baj? Le kell,hogy szedjek még 1 kieg.-et?Élvezetes lenne most a játék,mivel tegnap lett meg az Évszakok,csak néha automatikusan kilép..

Előre is köszönöm a megoldást!

2012. nov. 18. 17:54
 1/2 anonim válasza:

Háát sok oka lehet.

-ha sok egyedi tartalmad van szabadulj meg pártól!

-ha nem frissítetted mikor feltelepítetted az Évszakokat lehet az sem ártana.

-előfordul, hogy ha nagyon nagy házban laksz és sok bútor van benne kidob a játék.

-lehet a géped nem bírja a kiképzés (oké nem régi, de ki tudja?)

Így egyenlőre ennyi jut eszembe.

2012. nov. 19. 19:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát egyedi tartalom alig van,még előtte le is töröltem az Álmok szigetét,a frissitést az Évszakok felinstalálásnál kérte,úgy hogy azis kizárt,a kedvenc családommal játszottam( 1 nő és 1 macska) és egy kis házat csináltam nekik.Talán a gép nem birja,de mikor még megvolt a Luxus lakás cuccok,a Nemzedékek,Állomá. és a Világkörül,+ még amit felsoroltam az Évszakon kivül,akkor jó volt,rendesen birtam játszani.Mostmeg összsen 6 kieg.-em van..Nem tudom,hogy mi lehet még,de azért köszi :)

Várok további válaszoakt!

2012. nov. 20. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!