Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed 3-ban meddig...

Assassin's Creed 3-ban meddig leszünk az öregebbik Ezioval?

Figyelt kérdés
Sok videót néztem, és ott van Conor.. Mikor leszünk vele a vadonban? 19%-nál tartok.. Játék közepe vége eleje mikor?
2012. nov. 16. 20:03
 1/9 anonim válasza:
Attol füg a legújabb assasins creed 3, vagy a régi assasins creed brotherhood. Mert a régiben egész végig Ezioval leszel. A legújabban leszel majd Conor.
2012. nov. 16. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha a 3-ra gondolsz a 6. Sequence-ig Connor Apjával leszel.
2012. nov. 16. 21:32
 3/9 A kérdező kommentje:
A legújabbal, a 3-al játszok, és hogyhogy Ezionak hívja mindenki? Connor apja Ezio?
2012. nov. 18. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi va'? Ezio -t felejtsd már el. Ő már kb. 1500- ban meghalt, most 1700+ van. Akivel te játszol a 6 -ig syn -akármiig, az Hytham Kenway. Ő Connor apja. Egy brit.
2012. nov. 18. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem kevered őt össze az indián csajjal (az anyánkkal) mivel az ő neve Kaniehtí:io és ezt Haytham nem tudja kimondani Zio-nak hívja. Ha nem így van ideje halkabban játszani mert már halláskárosodásod biztos van ha neked a Haytham Kenway az Ezio-nak hangzik.

Valamint az én végigjátszásom során egyszer nem hallottam Connortól vagy Haythamtől vagy Achilles-től vagy bárkitől a játékban Ezio nevét.

Meg itt van még valami: A Revelationsba az 50-en vagy mittudom én hány éves ezioval voltunk (lényegében egy öregebb ezioval) és ez játszódott 1400-1500 között. Az AC3-ban 1700 felett vagyunk. Ha csak Ezio nem képes 200-300 évig élni, ennyi idő alatt Templarrá válni és Brit lenni úgy hogy még arcplasztikát is végeztetett magán akkor nincs benne.

2012. nov. 18. 14:48
 6/9 A kérdező kommentje:
én az ac3 revelations al játszok akk bekeverek valamit asszem.
2012. nov. 18. 15:09
 7/9 A kérdező kommentje:
bakker... azthittem a 3 al játszok.. pedig a revelationsal azthittem a revelations a három.. basszus
2012. nov. 18. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
XD
2012. nov. 19. 00:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyszer achilles említi eziot, valamit ő indított el és azzal kapcsolatban, mondta Connornak!
2012. dec. 2. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!