Mit csináljak (sims 3)?! (NAGYON FONTOS)
Játszottam a sims 3al, és mentés közben kikapcsolt a gép, mert véletlenül kihúzódott...
Most pedig ha belépek nem mutatja a családot amivel játszottam, mint ha meg se csináltam volna őket..
HELP
Hogy állítsam vissza?
Azzal tisztában vagyok... de nem most kezdtem a játékot, hanem már maajdnem egy éve... és a legutóbbi mentés közbe kapcsolt ki... és eltünt az egész család!
Ha belépek a simsbe és ki akarrom választani a háztartást, egy üres képet hoz be, a család képe helyett és oda van írva, a játékidőhöz hogy 00:00
Akkor menj a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Saves mappába, és ott lesz egy olyan, hogy pl: Család.sims3 és Család.sims3.backup
A backup nélkülit töröld ki, a másikat pedig nevezd át Család.sims3-ra (vagyis töröld ki a .backup részt)
Így elvileg már jó lesz :)
Hasonlóképp jártam én is..a családomat visszakaptam ugyan, de a simek nem "játszhatók". Kiadom nekik a feladatokat, de nem reagálnak csak állnak egy helyben és nem csinálnak semmit.
Valakinek valami ötlet?
ha túl sokat játszol mentés nélkül akkor jön elő a 12-es hibakód, amivel nem lehet kezdeni semmit
a 12-es hibakód ellen úgy tudsz védekezni, ha legalább óránként mentesz, és mindig mentés máskéntot hazsnálva
szimplán be iszsámozhatod, szaboek_001, stb
ha eltűntek a simek
faluképernyő, kiköltöztetés, visszaköltöztetés a házba
meg fogja oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!