Van olyan laptop ami viszi a sims 3-mat?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ballagásra fogok kapni egy laptopot, de én olyat szeretnék ami viszi a fent említett játékot.Kapható ilyen laptop?
Legalább 1-2 típust, márkanevet írjatok!
2009. aug. 14. 13:21
1/5 A kérdező kommentje:
vagy olcsóbb ha asztali számítógépet veszünk?
Nagy az árkülönbség?
Nem ragaszkodom a laptophoz, jó az asztali gép is!
2009. aug. 14. 13:38
2/5 anonim válasza:
Van olyan laptop ami viszi persze.Az asztali persze olcsóbb ha te rakod/rakatod össze de már 100ezer-120ezer között van olyan laptop ami simán viszi.(Lehet van olcsóbb is nem tudom)
3/5 anonim válasza:
Olcsóbb és jobb az asztali gép, úgy állítjátok össze ahogy akarjátok és akkor biztos nem lesz gond a sims 3-al. Az én gépem 60ezer ft volt monitorral mindennel és megy rajta az összes sims. Vehetsz laptopot is 100ezer fölött azon is biztos menni fog, de nem hinném hogy megéri. Esetleg ha sokat utazol akkor.
4/5 anonim válasza:
A laptop azért éri meg mert hordozható viszont a dolog hátul ütője h mig 1 normál asztali pc az 8-10 évet is bir a laptop 3-4 max 5 évet bir huzás nélkül (személyes tapasztalat)
5/5 A kérdező kommentje:
kösz! szebb jövőt!
2009. dec. 9. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!