Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft-ban miért tűntek el...

Minecraft-ban miért tűntek el az időjárás szabájzó, és a tárgy "vevő" funkciók?

Figyelt kérdés
Mikor kezdtem minecraftot az első világ amit létrehoztam túlélő (survival) módban volt, akkor amikor benyomtam az "e" betűt jobb oldalt kijött egy csomó tárgy amiket ki lehetett emelni és berakni a raktáramba, bal oldalt fönt pedig az esőt a napot meg a creative mod on\off ot lehetett állítani, de mikor 3 héttel késöbb beléptem már nem voltak ott miért van ez ?

2012. nov. 13. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert az nem tartozik hozzá az eredeti játékhoz, az egy mod, egy nem hivatalos kiegészítés.

A neve: Too many items

2012. nov. 13. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja bocs, úgy értettem, hogy újratelepítetted, de ez esetben valószínűleg megnyomtad valamikor a mod láthatatlanságának gombját, nyomd meg az "o" billentyűt, és válthatsz a mod láthatóságán.
2012. nov. 13. 13:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettél :)
2012. nov. 13. 13:17
 4/4 Kósa Márk (1999) válasza:

Na figyelj: - Tehát azt mondtad, hogy egy "régebbi" verziójú minecraftot játszottál.

- És mondtad, hogy 3 hét múlva más lett a "kinézete".

_ Ebből arra következtetek, hogy azalatt a 3 hét alat a készítők megcsinálták az újabb verziót, te meg rámentél a "Force Uptade" gombra. Ennyi, azért lett más mert frissítetted. :D

2012. dec. 15. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!