Milyen játékkonzolt vegyek 9 éves kislányomnak?
Figyelt kérdés
Anyagilag nem állok túl jól, de azt sem szeretném, hogy a minőség annyira gyatra legyen, hogy nagyon hamar tönkremenjen. A Sony psp kézi játékkonzol 27000-től kezdődik és ehhez még nincs memória kártya, játékok(4000 ft kb. 1 db)
Nagyon szeretnék ilyet venni, de ez nagyjából 40 ezer lenne. Overmax van esetleg valakinek?7000 -től egész aranyosakat láttam. Olyasmi mint régen a kvarc játék szerintem. Minőségben?
2012. nov. 13. 10:08
11/12 anonim válasza:
wiire a mariokat és a sport játékokat jól lehet egy tv előtt többen játszani, de a jövőre is gondolva inkább wiiUt
12/12 anonim válasza:
ebayen nézd meg a psp-ket hasznaltan vannak egész olcsók 10 ezerért például láttam már egész jót vagy 15be szét kell nézni a flashelést megcsináltatod az 5ezer asszem de aztán csak letöltöd a jatekokat akarmennyit amennyit akarsz és nem kell megvenni eredetibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!