Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem viszi a gépem a...

Miért nem viszi a gépem a játékokat rendesen?

Figyelt kérdés

Na szóval az lenne a problémám hogy a gépem elvileg eléggé erős, de gyakorlatban mégsem bírja el PL a Hitman Blood Moneyt maxon. Esetleg valaki tudja mitől lehet ez?

Gépem:

Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz

6.2GB RAM

Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit

GeForce 510 3.7GB RAM

Esetleg a 64bit közrejátszhat?

2012. nov. 12. 22:28
 1/5 anonim válasza:
Ez egy közepes gép általános felhasználáshoz. Játékhoz erősen alsó kategória. Ha mást mondtaj az üzletben, hát kérlek szépen jól átba.....:)))
2012. nov. 14. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennek bőven vinnie kellene a hitmant. A 64bit nem számít. Szinte biztos, hogy valami program lassítja be, vagy vírusos, vagy hasonló. Ha egy windows újrarakás után sem javul, akkor a hardverekkel lesz gond.

Másik lehetőség, hogy hitman papa nem szereti a géped. Van ilyen, nekem quad core 4magos procival, hd 4850-es videokártyábal, meg 4gb rammal akadozik a Morrowind, ami egy 10 éves játék :D A san andreassa is ugyan ez volt. A metro2033-at érdekes módon vitte maxon.

2012. nov. 14. 19:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam hogy valami lassítsa, de van egy kis gond: Nem tudja behozni a gépem a feladatkezelőt. Vagyis mikor behoznám akkor 1 másodperc alatt el is tűnik, ezért nem igen tudom
2012. nov. 15. 08:20
 4/5 A kérdező kommentje:

megnézni mi is lassítsa, esetleg erre van megoldás?

Vagy ha más nem akkor újrarakom a gépet.

2012. nov. 15. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ctrl Alt Delete kombó sem működik? :D Akkor több mint valószínű hogy vírus. Rakd újra a géped mielőtt rosszabbodik... ugyan így kezdődött anno nálam is, de halogattam. A szervízbe akkor vittem el, amikor már a windows lemezét sem volt hajlandó betölteni.
2012. nov. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!