Hogyan lehet kompatibilissé tenni a Minecraftot Windows 7-vel?
Egy ideig működött jól a játék, de mostanában ha elindítom, 5 perc után leáll a gépem. A problémamegoldó szerint nem kompatibilis alkalmazás, de bárhol állítgatom, továbbra sem
működik! Hogyan lehetne kompatibilissé tenni?
A látótávot vedd visszább eggyel, ami azt jelenti, hogy ne a legnagyobb /vagy maximális/ látótávod legyen csak 1-el kisebb és menni fog normálisan.
Nekem is így megy.
A maximális látótávhoz 64bites java kell, de hiába telepítettem a probléma tovább is fennáll(t).
Igen az igaz. nekem is maxon van és csak 32 bites javam van.
csak azt nem értem, hogyha eddig működött most mért nem?
Nem mindig dob ki engem sem. Van mikor egész jól megy aztán hirtelen elkezdenek villódzani a színek és pár mp múlva ki is dob.
Direkt letöltöttem 64bites JAVA-t erre azzal se megy. :(
3# Ha 32bites a windowsod akk nem fog menni a 64bit java..
Kérdező: Ahogy azt már mondták ne a FAR látótávon játsz mert ahoz 64bites java kell, AZÉRT mert (nem tudom pontosan melyik verziótol kezdve) a minecraftnak megnőtt a RAM igénye és ezt csak annyi RAM-ot csak a 64bites java tud kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!