Miért számít sok embernek annyira a csúcs grafika?
Ott a Wii esete. Tök jó a grafikája,(persze ps3/x-box 360-é jobb) és állandóan kritizálják. Komolyan megőrülök,hogy egy 6 éves játékkonzolra azt mondják,hogy elavult. Persze minden 5. évben játékkonzolt fogok venni....! Nem értem ezen embereket! Valaki még ps2-vel is játszik(nem kevesen),sőőőt valaki még SNES,NES stb. A játékélmény sokkal fontosabb szerintem! Nem is értem..Én nem fogok pixeleket számolgatni,hogy a ps3-nak nagyobb a felbontása HD tv-én,mint a Wii-nek sima tv-én. Nem tök mind1? Játék játék. Teljesen megérteném a kritikákat ha kockafigurákkal kéne ugrálni(bár az sem rossz.) na de úgy kritizálnak,hogy alig van különbség a játékkonzolok között??? A PS3/BOX jobb,sokkal jobb,de nem annyival,hogy elavultnak nevezzük a másikat. :) Ott a CoD pl: Wii vs X-box 360. Mind két esetben látszik az ember,nem kockaemberekkel kell lövöldözni,csak épp az egyik élethűbb,élesebb stb...,de könyörgöm ez nem akkora különbség....! A nagy különbség az lenne,ha a NES-t összevetnénk a ps3-al...Vagy a ps1-et...De nem két 7.generációs játékkonzolt hasonlítunk össze negatívan....!
Vélemény?
Köszönöm!
A Wii és X-box 360 között van,de nem akkora különbség,hogy elavultnak nevezzék a Wii grafikáját,erre is értettem. Köszönöm szépen. :)
Köszönöm szépen. Örülök,h végre valaki megért engem.
Nekem Wii-m van és szeretem :D És igen a régi játékkonzolok: snes,nes stb..azok voltak a legjobbak. :D
Számomra a játék élmény a fontos !! (ezért van wii otthon )
Persze nem mondom hogy nem számít a grafika de nem az a legfontosabb nekem !! Amúgy igazad van, nem sok különbség van 3 konzol grafikája között !!
Azért számít nekik mert ők nem tudják milyenek voltak a régi játékok és nekik minél jobb a grafika annál jobb a játék, ami nem igaz !!
De azért azt is hozzá teszem hogy ne érdekeljen ki mit gondol a konzolodról vagy az ízlésedről a lényeg hogy te szeresd !!
Kedves Utolsó,nagyon aranyos vagy,köszönöm,adom a zöld kezet neked is. :)
Ha tudsz kommentelj még ide-oda,sokat lehet tanulni a hozzászólásodból!!!!
Szerintem sincs sok különbség a 3 játékkonzol között,egy különbség van: HD!!!! És ugye HD miatt valamivel szebb,de nem annyival,hogy az EGET VERŐ LEGYEN!!!!!! :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!