Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » EREDETI WOWOWOSOK! Ilyenkor...

EREDETI WOWOWOSOK! Ilyenkor már fizetni kell vagy még nem?

Figyelt kérdés

Ugyebár ingyen lehet eredeti Wowwal tolni level 20-ig. (Sajnos csak enUS-ban tudtomban.)Viszont nekem megvan az alap WoW és a BC egy csomagban. Ha ezeket felupdatelem akkor már kell havonta/2 havonta kártyát venni vagy nem?

És, ha kell, akkor goldból szeretném kifizetni. Van 2 lapom mind a 2-őn van egy-egy 10 napos kód. Ezt a játékhoz adták. 20 nap alatt össze tudom szedni a szükséges goldot egy hónapra? Haverom mondta, hogy Ragnaroson vagy hol a legolcsóbb. Ott mennyi gold is havonta? Szerintetek ez a 2 kód még használható? Kb 3 éve vettem meg a játékot.

2012. nov. 10. 14:51
 1/2 A kérdező kommentje:
Az alap wow és a BC az enGB verzió!
2012. nov. 10. 14:52
 2/2 anonim ***** válasza:
akármelyik wowwal lehet tolni 20 as szintig ingyen, ezt hívják starter editionnak. battleneten ha belépsz accodb, látod hogy ott van egy wow account, és ott van valami add game vagy add serial stb, és aktiválod az alapot. én 1 éve vettem meg az alapot, kaptam hozzá 1 hónap ingyen játék időt, aztán egyszercsak megjelent az accountomon a bc, hogy az is megvan, mostmeg már a lich king is rajta van, pedig azokat megsem vettem :D (ettől függetlenül nem fizettem több játékidőt, 1 hónap alatt felhúztam egy human huntert 60 ig, és kész) a 2 lapod gondolom guest key, kb annyi hgy régen nem volt starter edition, a trial meg 10 napos volt, és akk egy ilyen kulccsal valami havert tudsz meghívni, de saját accon +játékidőnek tudtommal nem használható fel
2012. nov. 10. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!