Aion vagy Gates of Andaron?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 15:07
1/10 anonim válasza:
sajnos az Aion-t tonkretette a sajat cege, de meg mindig sokkal jobb mind a GoA
2/10 A kérdező kommentje:
Mit értesz azon hogy tönkretette?
Még mindig várom a válaszokat
2012. nov. 9. 15:41
3/10 anonim válasza:
Aion egyértelmű...GoA a leggagyibb
4/10 A kérdező kommentje:
ennyivel jobb lenne az aion?
2012. nov. 9. 19:21
5/10 anonim válasza:
Persze,elég ha a grafikát megnézed meg minden. Sokkal igényesebb,és jobb játékélményt nyújt az Aion
6/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi.Még várom a válaszokat
2012. nov. 10. 16:20
7/10 istvan pro válasza:
Aion meg gates of andorat nem lehet ösze hasonlitani nem egy sulycsoport a két játék az Aion 999999999999999999999999X jobb
8/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Még várom a válaszokat!!!
2012. nov. 11. 07:23
9/10 anonim válasza:
mért tette volna tönkra az aiont a saját cège?:P mikor mind2 gameforge játék....
am aion valamivel bonyolultabb mint a goa de vannak magyar klánok ők sokat segítenek! én először goaztam utána kezdtem el aionozni..... most lolozok de ez mind1:D
ez személyes vélemény, nekem goa jobban bejött, de lehet csak a haverjaim miatt....az aion is király és nem is kell hozzá túl nagy angol tudás:D
ha gondolod ide le tudok írni egy hosszabb ismertetőt aionról:))
10/10 anonim válasza:
az Aion mint jatek meg mindig az NcSoft tlajdona, a Gameforge csak az Eu szerverek futtatasi jogait vette meg
hogy miert tette tonkre? ha csak 1 orat Aion-ozol Eu-n mar tudod ra a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!