Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mekkora a játszható terület a...

Mekkora a játszható terület a Fallout 3-ban és a New Vegasban?

Figyelt kérdés

2012. nov. 8. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Mihez tudod viszonyítani? Nagy mindkettőnél, ha csak azt nézed hogy a világ felfedezésével és az összes küldetéssel meg egy kis szórakozással 200-300 órányit el lehet játszani.

Míg mondjuk egy fps-játék a lineáris pályákkal kb. 10 óra.

2012. nov. 8. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Én kb:10-12 szer nyomtam végig mindkettőt 150-200 órára rúgtak a befejezések.Szerintem lenyűgöző játék mindkettő habár a stílusuk eltérő.Már nagyon várom a következő részt belőle kár hogy kevés ilyen játék jön pedig jobban megéri mint egy lineáris kaka.A mai napig is a világ legjobbjainak tartom mindkettőt+(TES:Skyrim,Borderlands 1-2 is + DLC-k ezek is nagy területtel rendelkeznek 100-200 óra a végigjátszás a Skyrim esetében akár 300-500 óra is lehet).Még valami mindkét játékhoz 5-5 DLC tartozik amik nagyon jóra sikerültek azokat se hagyd ki.Fallout 3 GOTY és Fallout New Vegas Ultimae Edition címen találod meg őket.
2012. nov. 9. 00:31
 3/4 anonim ***** válasza:
pláne ha olyasmibe is belemész, hogy receptek alapján tákolj össze dolgokat pl
2012. nov. 9. 06:35
 4/4 anonim ***** válasza:
nem sok játéknak van ilyen hangulata és ilyen részletesen kidolgozott története:)
2012. nov. 9. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!