Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak a Black ops-sal?

Mit csináljak a Black ops-sal?

Figyelt kérdés
Megvettem a játékot, kifizettem érte 10ezer forintot, és mit kapok cserébe? Szar multiplayert. Összevissza akadozik,és laggolnak a szerverek, illetve nem olyan gördülékenyen megy mint az modern warfare 3. Számítógépen játszom ezt az idegesítő szörnyűséget, meg a modern warfare 3-at is, és érdekelne, hogy mit kéne csinálnom ahhoz, hogy rendesen menjen a Black ops, és tudjak normálisan játszani!!! (A zombi és a single az rendesen megy)

#PC #lagg #Black Ops #akadás #kárvoltkidobniráennyipénzt
2012. nov. 8. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
vagy töltesz le valamit , ha nem akkor meg pasz alapból szar a black ops nem tudom mér vetted meg.
2012. nov. 8. 18:49
 2/13 anonim ***** válasza:

1. Lehet, hogy lassú hozzá a neted, vagy töltesz le valamit közbe,

2. Nem tudom, mikor kezdődött ez a probléma, de azt tudom, hogy a hurrikán az Egyesült Államokban nem tett jót a szervereknek, Xboxon nem is lehetett játszani napokig. Lehet, hogy még mindig karbantartás alatt áll.

2012. nov. 8. 18:52
 3/13 A kérdező kommentje:
De mit kéne letöltenem? Meg mit kell javítaniuk 2 évig? 1 hónapja vettem, akkoris akadt-->abbahagytam, most kipróbáltam--> még mindig akad. Ez azért kicsit sem fair dolog a Treyarchtól, azthiszem. A netemmel is van gond, de minden egyéb játék rendesen megy a gépemen (MW3, BF3, Left 4 Dead 2...)
2012. nov. 8. 19:08
 4/13 anonim ***** válasza:
töröld le a p**a
2012. nov. 8. 19:09
 5/13 A kérdező kommentje:
... könnyű azt mondani, ha már egyszer megvettem, játszani is szeretnék vele ..:P
2012. nov. 8. 19:13
 6/13 anonim ***** válasza:
:D jah igazad van de ezért kell mindig utána nézni előtte hogy miként mennek a dolgok stb.
2012. nov. 8. 19:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Néztem én gameplayt, de úgylátszik ez nem volt elég ( amúgy a videóban amit néztem ott nem akadt, lehet konzolon volt)
2012. nov. 8. 19:15
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha egy hónapja nem jó, akkor nem a szerverekkel miatt van.

Szerintem a neted túl lassú, próbáld meg a háttérben futó letöltéseket mindenképp leállítani.

Egyébként nem egyből a gyártót kell szidni, nekem is megvan, és tökéletesen fut, soha nem laggol. (Se PC-n se Xboxon.)

Nálad van a probléma. Nem tudod esetleg, hogy milyen sebességű interneted van? Elég az is, ha elindítasz valamit és megnézed mennyivel tölt le.

#2 voltam.

2012. nov. 8. 19:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Szarul optimalizált játék...ez a Call of Duty Amúgy sztem hülyeség volt most 2012-be megvenned mert mindjárt jön a BO2 ami sokkal jobb lesz. A videókban meg gondolom azért ment simán nekik a multiplayer mert hát amerikaiaknak,akik kicsit gazdagabbak,atomgépük van :D
2012. nov. 9. 14:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy probléma van a nettel, mert mondom, az MW3 meg a BF3, amik sokkal nagyobb kaliberű játékok nem szaggatnak menet közben, csak néha lekapcsol a szerverről.
2012. nov. 9. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!