Janee277 kérdése:
League of Legendsben mit jelent a carry?
Figyelt kérdés
Régóta ezen vitázunk haverral,most már tudni akarom.2012. nov. 7. 21:33
11/29 A kérdező kommentje:
Na bazzeg akkor most mi van??? XDDDDD
2012. nov. 9. 13:59
13/29 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek fejtsd ki,hogy ha a carry az támadó tipús akkor az ad carry miért távoli(nem okoskodás)
2012. nov. 9. 15:13
14/29 anonim válasza:
hogy érted hogy támadó tipusú? carry az azt jelenti hogy távoli.. Ad az meg egy fajta ( attack damage)
15/29 A kérdező kommentje:
Az első azt írta,hogy fő támadó tipus,és a lol-hungaryn is támadó karakternek van írva.
2012. nov. 9. 15:30
16/29 anonim válasza:
Jó, látom nem vagy tisztába a szavak jelentésével... Akkor nézd meg lol hungaryn és értelmezd ahogy tudod
17/29 A kérdező kommentje:
Nyugi van :D
Én csak ezt olvastam,ezért kérdeztem.
Nem kell itt felkapni a vizet.
2012. nov. 9. 15:44
18/29 anonim válasza:
Nem foglak tanítgatni téged nem a tanárod vagyok, ha ennyi eszed van hogy nem tudod mi az hogy támadó akkor mér gépezel és mér nem tanulsz inkább?
19/29 anonim válasza:
Carry nem távolságit jelent hanem hordozót, azért ez a neve mert cuccok által lesz a játék végén a fő támadó egység.
De azért jó volt olvasni hogy a carry távolságit jelent :D
20/29 anonim válasza:
Igen szó szerint fordítva a google-ba hordó! jól mondod. Csak most a lolról besézlünk az a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!