Lekvarcica kérdése:
Battlefield 2-höz hol találok működő aimbot-ot?
Figyelt kérdés
Elegem lett abból, hogy az ilyen kis tudatlan csücsök miskák lelőnek, akinek szinte semmi rutinja nincs.
Eljött a bosszú ideje. ;D
2012. nov. 5. 08:53
1/5 anonim válasza:
És szerinted ez a megoldás? Aimbot? Hmmmm, erre inkább nem mondok semmit. :)
2/5 anonim válasza:
"Elegem lett abból, hogy az ilyen kis tudatlan csücsök miskák lelőnek, akinek szinte semmi rutinja nincs." Hát akkor tényleg nincs rutinja.. XD
NOOB!
3/5 A kérdező kommentje:
Ha átlát a falon és látja hol vagyok, mert bekapcsolja az aimbotot, ahhoz nem kell rutin.
2012. nov. 6. 09:21
4/5 Kósa Márk [1999] válasza:
Én tudok "hack"-et a "Battlefield 2"-höz, csak annyit tegyél meg, hogy mondd meg milyen a játékod verzió száma (pl: v1.0 vagy v1.5), ezalatt azt értem, hogy frissítetted a játékot (v1.5), vagy nem (v1.0)?
5/5 anonim válasza:
Úristen. Szánalmas egymásnak segítettek csalni.
Kedves lekvarcica ajánlom neked egy nem ranked szervert "waib" oda aztán mehetsz és meglátod ki az aki igazán pró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!