Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokat tudtok...

Milyen játékokat tudtok ajánlani PS2re amelyek jók?

Figyelt kérdés
Legfőképpen az autósokat szeretem, főleg kontrollerrel, de ti milyet tudtok ajánlani, akár olyat is, ami nem autós? Valami olyasmit szeretnék, ami nem csak annyi, hogy végigjátszom és nem tudom többet elővenni, mert unalmas. Előre is köszi!

2012. nov. 4. 20:13
 1/9 Mc Dezse ***** válasza:

God of war, God of war-2, Tekken 5, Tekken 4, Grant the auto sanandreas, Nid for speed Undercover,

Total Overdose, Black, Fight night rond 3, Fifa 11, csak ezeket ajánlom neke meg van ez mind és minden nap nem tudom kibirni hogy ne játszak ezekkel !!!!!!

2012. nov. 4. 21:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnézem milyenek a játékok, és lehet ezek közül fogok majd választani! Amúgy az NFS Undercover megvan nekem is, és jobban tetszik, mint a PC-s verzió!
2012. nov. 5. 14:07
 3/9 A kérdező kommentje:
A Black az tetszik, és a GTA SA-n már gondolkoztam is. És még az NFS Underground 2-n is.
2012. nov. 5. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Kingdom Hearts

Kingdom Hearts Re: chain of memories.

Kingdom Hearts 2

2012. nov. 5. 15:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez a Kingdom Hearts annyira nem jön be. :( De azért köszi!
2012. nov. 5. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Tekken 1 2 3 4 5 6 7. De ha Playstation 1-es lett volna akkor: Crash Bandicoot 1, Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes,Crash Bandicoot 3 Warped,Crash Team Racing,Crash Bash,Ninja Shadow of Darkness,Apocalypse,Kensei Sacred First.
2012. nov. 10. 18:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, de nekem ps2-re kell, nem ps1-re. :) A tekken valamiért nem tetszik annyira...
2012. nov. 10. 20:58
 8/9 Mc Dezse ***** válasza:
Ja és még van a Transformers The Game !!!
2012. dec. 30. 19:16
 9/9 anonim válasza:
Return to castle Wolfenstein!!!oldalról lehet letölteni: t o r r e n t . e v a l
2014. dec. 28. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!