Miért hiszik Herobrineról, hogy gonosz?
Figyelt kérdés
ismerem a sztorit,hogy a pasas meglátta őt a ködben,de eltűnt.miért gondolják róla,hogy gonosz?attól,hogy nem ismerjük és nincs pupillája miért gonosz?2x2 es alagutaktól,és piramisok építésétől nem lesz gonosz.2012. nov. 4. 19:07
11/15 anonim válasza:
Nem veszitek észre, hogy Notch direkt azt akarja, hogy legenda maradjon?! Azért írja mindig oda, hogy "Removed Herobrine", miközben nem is vették ki!
És amúgy azért hiszik, hogy gonosz, mert olyan ijesztő benyomást kelt, hiszen nézz rá: üres, fehér a szeme!
Valld be, te sem örülnél, ha egyszer bespawnolna eléd!
12/15 A kérdező kommentje:
nem.nem félek tőle.a slendermantól sem félek.testi fogyatékosok...és?jó,talán,ha hirtelen bespawnolna elém akkor kicsit megijadnék,de félni nem félek tőle
2013. febr. 10. 17:51
13/15 anonim válasza:
Ennyi erővel lehetne Egy creeper is. Az meg odamegy a hátad mögé és meglep egy robbanással. Kicsit sem ijesztő legalábbis nekem.
14/15 anonim válasza:
Én láttam őt.Mielőtt megköveznétek leszögezem, hogy ez csak egy bug. A játék nèha a mobok spawnolásánál összekeveri a mobok, playerek és npc-k modeljét és skinjét, de ez pár pillanat alatt korrigálódik.(ezért tűnik el mindig olyan hamar)A fotók videók nagyrésze hamis, vagy modos.De Herobrinetól nem kell félni, mert ahogy mondtam csak egy bug.
15/15 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy Notch a Minecraft istene száműzte Herobrine-t a Netherbe és teremtett egy embert de annak nem volt lelke. Szörnyeket vagyis zombikat és csontvázak át teremtett és kúszó-mászó növényeket is (creeper) és háborút indított.utána teremtett egy embert akinek már volt lelke és engedelmeskedett neki. Elküldte hogy harcoljon Herobrine-t , akkor a Netherbe a malacemberek békések voltak és magmakockák és szellemek nem léteztek még. Az ember egy hosszú harc után legyőzte Herobrine-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!