Miért esik le az FPS egy ilyen gépnél?
Az a problémám hogy újonnan vett AMD fx8120 CPU tökéletesen működik a rendszerben, játékokat tökéletesen viszi de viszont egy bizonyos idő után leesik az fps mintha a processzor nem dolgozna majd kb 5 másodperc mulva újra megy normális értékek között....
Processzor hibára gondolunk,talán az a hibás mert ha csak 4magot használok ki a 8ból,akkor ez a hiba nem lép fel játékoknál! Mit tegyek? Mi lehet a hibás??
alaplap:asus m4a78l
cpu:amd fx 8120
vga: nvidia gtx560 OC
ram:2*4 giga samsung 1333mhz
A vírus kizárt mert már 2 szer raktam újra a gépet.
Ram mhz is kivan zárva szerintem mert 4 maggal jó 6 maggal MÁR nem jó 8 maggal pedig ugyan az mint 6 maggal.Vagy ram mhz-nek lehet köze a magok számához?
milyen játék?
mert egyik haverom cod2vel 40fps-el játszott sokszor és ennél a gépnél erősebb gépe van
Minden játékkal ez van kivétel talán az ilyen kisseb igényű játékok mint pl dishonored ami kevesebb processzor teljesítmény mellet is jól megy.
De én nem 40 fps el játszok crysis 3 például highon minden beállítás fullon megy 60 fps-el valamennyi ideig aztán leesik az fps 20-25-30 ig kicsit szaggat meg lassul 5-10 másodpercig majd vissza ugrik 60 fps-re.
Lehet, hogy a cpu túlmelegszik, és throttingol.
Van elég hűtő a házikódban, ami beszívja a hideget, és kifújja a meleget?
és esetleg ezt a 60 fokon korlátozást hol tudom kikapcsolni?
biosban vagy esetleg máshol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!