Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért esik le az FPS egy...

Miért esik le az FPS egy ilyen gépnél?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy újonnan vett AMD fx8120 CPU tökéletesen működik a rendszerben, játékokat tökéletesen viszi de viszont egy bizonyos idő után leesik az fps mintha a processzor nem dolgozna majd kb 5 másodperc mulva újra megy normális értékek között....

Processzor hibára gondolunk,talán az a hibás mert ha csak 4magot használok ki a 8ból,akkor ez a hiba nem lép fel játékoknál! Mit tegyek? Mi lehet a hibás??

alaplap:asus m4a78l

cpu:amd fx 8120

vga: nvidia gtx560 OC

ram:2*4 giga samsung 1333mhz

2012. nov. 2. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
op rendszered?
2012. nov. 2. 21:05
 2/10 anonim válasza:
win7 64 bit
2012. nov. 2. 21:28
 3/10 anonim válasza:
vagy virus, vagy a ram nak a mhz-je
2012. nov. 3. 13:12
 4/10 anonim válasza:

A vírus kizárt mert már 2 szer raktam újra a gépet.

Ram mhz is kivan zárva szerintem mert 4 maggal jó 6 maggal MÁR nem jó 8 maggal pedig ugyan az mint 6 maggal.Vagy ram mhz-nek lehet köze a magok számához?

2012. nov. 3. 17:45
 5/10 anonim válasza:
Egyébként meg rengeteg gépet adnak ki ugyan ilyen procival ugyan ilyen ram társaságában szóval erősen kétlem,hogy ramnak bármi köze lenne ehhez,sőt még az alaplapnak is dettó ugyan ezt ajánlják,én sokkal inkább valami bios hibára tippelek mivel mikor ezt a konfigot összeállítottam sok játék szaggatott nem néha esett le az fps hanem folyamatosan 10 alatt volt.Bios frissítés után a hiba megszűnt de maradt a 6-8 magnál ez az fps dropp.
2012. nov. 3. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:

milyen játék?

mert egyik haverom cod2vel 40fps-el játszott sokszor és ennél a gépnél erősebb gépe van

2012. nov. 3. 18:33
 7/10 anonim válasza:

Minden játékkal ez van kivétel talán az ilyen kisseb igényű játékok mint pl dishonored ami kevesebb processzor teljesítmény mellet is jól megy.

De én nem 40 fps el játszok crysis 3 például highon minden beállítás fullon megy 60 fps-el valamennyi ideig aztán leesik az fps 20-25-30 ig kicsit szaggat meg lassul 5-10 másodpercig majd vissza ugrik 60 fps-re.

2012. nov. 3. 20:21
 8/10 anonim válasza:

Lehet, hogy a cpu túlmelegszik, és throttingol.

Van elég hűtő a házikódban, ami beszívja a hideget, és kifújja a meleget?

2012. nov. 4. 10:46
 9/10 anonim válasza:
Valószínű igazad lesz a túlmelegedéssel,mert elé raktam 1 szoba ventilátort tesztelés céljábol.Amikor megy a venti nincs fps dropp amikor nem megy van...Sajnos a házamban sincsenek ventilátorok amik keringetik a levegőt,de szerintem ha egy izmosabb léghűtést veszek rá a gép oldala nélkül hűtenie kéne eleget vagy ezeknek már minden képen kellenek ezek a keringető ventilátorok?:SVagy ha esetleg egy vízhűtést raknék rá?
2012. nov. 4. 11:28
 10/10 anonim válasza:

és esetleg ezt a 60 fokon korlátozást hol tudom kikapcsolni?

biosban vagy esetleg máshol?

2012. nov. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!