Milyen konzolod van?
Nekem van egy Xbox 360 Slimem, én elégedett vagyok vele bármit futtat akadásmentesen a wifi-t is első bekapcsnál felismerte, bár egyszer már befagyott még nyáron 30 fokba, de szerintem ez normális hogy 30 fokba befagyott.
Egyedül az aranytagsággal nemvok elégedett mert ugye hogy tudjál társalogni meg multizni kell aranytagság.Meghát folyamatosan jönnek a frissítések is amik sokat javítanak a kezelhetőségen+ugye dizájnos is a dashboard:).Külsőre megintcsak meseszép.Szóval én tökéletesen elégedett vagyok vele.(bocs a helyesírási hibákért)
PS3 Slim, nagyon is meg vagyok elégedve.
Csodaszép a grafikája, talán picivel jobb, mint az Xbox-é, de ez sajnos alacsonyabb FPS-sel jár. Előny, hogy ingyen van a PSN és a multi is
Ps3.
És igen meg vagyok vele elégedve.
PS3 Super Slim 500GB, nemrég vettem PS3 Slim 320GB-omat cseréltem erre. Nagyon meg vagyok vele elégedve, egyszer sem laggolt be idáig, 500GB nem kevés tárhely, gyorsan tölt be mindent.
És mint PS3 is nagyon jó, szép grafika, jó játékok, és ingyen Multiplayer ugye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!