Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 2-ben milyen típusú...

Diablo 2-ben milyen típusú barbárt javasolt fejleszteni?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy haverokkal összesen 4 barbárt akarunk kifejleszteni, majd egy adott szintnél, megmérkőzünk egymással. Nem tudom milyenre fejlesztik ki, de én a legjobbat szeretném :) Jah, és a v 1.10 pach van, valamint az Edmod.

2012. nov. 2. 16:22
 1/2 sotihasznalo ***** válasza:

Nem ismerem az Edmod-ot de gondolom azért nem frissítititek v1.11 patchre (lehet h az utolsóra :( kijött a d3 ami szar)

na szóval v1.11 be nem jött ki elvileg új rúnaszó főleg barbárra szóval nyugodtan tolhatod a jó öreg WW barbárral ami az utolsó forgószél mágiát használja van egy vagy két másik de azokat nem ajánlanám párbajra márcsak azért sem mert 2 ütésből végeztek egymással szóval marad a jó öreg ww

2012. nov. 4. 11:15
 2/2 sotihasznalo ***** válasza:
na mondtam egy két hülyeséget elnéztem kicsit az elejét bocs
2012. nov. 4. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!