Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Sims 3 játékomban az...

The Sims 3 játékomban az egyszarvúnak nincs szarva. Hogyan oldhatom meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés

A Házi kedvencekig az összes kiegészítő és Cuccok fel van telepítve. Egyszer találtam egy egyszarvút (azóta egyébként egyet sem), a családhoz adtam, és élte vígan az életét. Született egy bébije, aki szintén egyszarvú lett (az apa sima ló). Idő közben az egyik gyerek felnőtt, és elköltöztettem egy másik házba, az állatokkal együtt. Viszont az egyszarvúak fel vannak nyergelve, és - bár le tudom szerelni - a legnagyobb gond, hogy nincs szarvuk. A felnőtt egyszarvú olyan interakciókra képes, mint "szarvas" korában (teleportálás, visszatérés a vadonba, állatvilág megáldása/átkozása, stb.), de nem lesz szivárvány a feje fölött, mikor legel, és nem "csillog", amikor vágtázik. A titkos kóddal (igen, titkos kódot használtam, mert meg akartam fejteni a rejtélyt. baj?) a családkészítőben megjelenik az egyszarvúaknak bekészített panel, de a szarv-résznél se kiválasztani, se viseltetni nem tudom, ugyanis nincs mit.

Azt hiszem, a költözés miatt történt, de hogyan oldhatnám meg, hogy újra egyszarvú egyszarvúm legyen?

2012. nov. 2. 14:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!