Hogy lehet Minecraftban saját szervert csinálni?
Elég pontos leírás kéne,mert kezdő vagyok XD
Vagy ha én nem csinálhatok,akkor egy ismerősömére csatlakozni??
Sztem ez a legjobb módja a saját minecraft szeró készítésének, mert itt még saját köpönyeget és skint is beállíthatsz kedved szerint:)
A lényege, hogy kell, hogy legyen egy minecraft.net-es felhasználód, meg 1 gmail accod + javaslom a hamachi használatát. Aztán ezen a megadott honlapon a downloads menüből letöltheted a szerverfájlt, és a játék exe fájlját. A szerverfájlt egyszerűen el kell indítanod, és már meg is van a szerver. Amikor elindítottad a szerverfájlt megjelenik 1 properties nevű doc. fájl. Na itt lép képbe a hamachi. Ez a progi teremti meg a gépeitek között az összeköttetést. Itt annyi a teendő, hogy csinálsz 1 hamachi szobát, megadod annak a felh, jelszavát a haverodnak, hogy ő is tudjon csatlakozni. Te ezekután kimásolod a hamachi ip címedet, és a properties fájlon belül a server ipjéhez bemásolod ( lásd. server-ip=5.147.234.21). Innentől már zsírul megy a szeró, a haverodnak csak a minecraft exét elindítva ingame kell csatlakozni az ip címedhez és mehet a játék. A hozzászólásom elején feltüntetett honlapcímen pedig úgy tudod a skint, a köpönyeget megcsinálni, hogy a honlapon belépsz , majd a felhasználónevedre kattintva a settingsnél lesz elérhető a változtatási lehetőség. Javaslom a www.minecraftskins.com oldalt, vagy a www.minecraftcapes.com -ot. Remélem segítettem, ha valahol elakadsz csak írj. 18F
Egyébként mit vársz egy közel fél éves linktől?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!