Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnék megtanulni...

Hogyan tudnék megtanulni pókerezni?

Figyelt kérdés
Nagyjából tudok játszani,ismerem a lapokat, szábályokat, de szeretnék megtanulni komolyabb szinten játszani.
2012. nov. 1. 22:23
 1/8 anonim válasza:
Vannak online játékok neten vagy keresel valakit aki tud és összeülsz vele játszani.A legjobb a gyakszi.Én a semmiből kezdtem online most meg profi szinten játszok.:)
2012. nov. 1. 22:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ismerek senkit aki tud játszani, mármint a haverjaim tudnak, de csak így 'hobbi' szinten.

Az tök jó:) Esetleg nem tudsz ajánlani valami konkrét weboldalt,amit már próbáltál, vagy esetleg valami könyvet?

2012. nov. 1. 22:31
 3/8 anonim válasza:
Kortól függ.A legjobb ha alapokkal kezded:jatekstart.hu és ezen belül szerencsejátékok ott van egy csomó póker lehetőség de ha idősebb vagy akkor csináld úgy mint én:online póker googléba [link] esetleg itt de a legjobban a jatekstarton tanulhatsz :)
2012. nov. 1. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Még sajnos csak 17 éves vagyok.:S
2012. nov. 1. 22:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaidat!
2012. nov. 1. 22:38
 6/8 anonim válasza:
akkor jatekstart.hu :) gyerek játékok de néha még felnőttek is élvezik.Ha már benne vagy a játékban akkor csak a lapokat figyeled ,megfeledkezel a környezetről és így jó pókerezni :)
2012. nov. 1. 22:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Már kezdem is a gyakorlást:) Amúgy néha szoktam a facebook-os pokeren is játszani
2012. nov. 1. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
szerencse kell :D...en fel evig szivtam facebookos pokerrel(texas hold em) aztan a legaljarol(50$ beszalo) felvittem 19 millioig...ugy csinaltam,hogy a flopot meg neztem mindig kiv amikor kb all int kellett volna hivjak mert flop elott hivtak,es amikor bejott vmi flopra jobb esetben full vagy sor szin (magas lappal) akkor siman allin...utanna ha bejott es vitted,meg duplazta vagy triplaztad a penzed mesz nagyobb asztalokhoz es igy tovabb...csak ugyelj ha nagyobba ulsz akkor 10 callbol ne vigyek el a penzed,tehat van 100 ezred es 10k a hivas
2012. nov. 17. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!