Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért fussak a Herobrine elöl?

Miért fussak a Herobrine elöl?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem létezik Herobrine!
2012. nov. 1. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kell futni,mert nincs is
2012. nov. 2. 01:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Minecraft-ban -_-
2012. nov. 2. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Tudom hogy a Minecraft-ról beszélsz -_- Már játszottam az összes Minecraft-al, de még egyszer sem találkoztam Herobrine-al. Amik fent vannak róla videók a YouTube-on azok FAKE (hamis) videók! Olvasd el ezt: [link]

[link]

2012. nov. 2. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nem is a Black Ops-ban -.- Ki mondta hogy egyáltalán futni kell előle? Amúgy sincs benne mert már rég kiszedték...ott van hogy -Removed Herobrine [link]
2012. nov. 2. 12:39
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor Minecraft xbox 360 editionban single playerben akkor mi az a fehér szemü steve skin??
2012. nov. 2. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
xbox360-on le van maradva még a Minecraft. Azt nem tudom mert amúgy se xbox360-on játszom ott még régebbi verzió van.
2012. nov. 2. 14:36
 8/9 MustanGirl válasza:

-.-

nem létezik:

1.van egy olyan videó,hogy nether története....abba arról van szó,hogy notch megalkotta a felső világot,amiben az első lakók a malacemberek voltak.aztán megalkotott egy másik "embert":Herobrine-t.de herobrine túl gonosz volt,ezért száműzte az alvilágba.és megint alkotott egy embert:Steve-t.ő már kedves volt,de herobrine megfogadta hogy bosszút áll Steve-en mert miatta száműzték Netherbe,vagyis a pokolba.

2012. dec. 25. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Herobrine csak az Alpha verzióban létezett(egy patch erejéig)halál biztos hogy benne volt,mert Notch alá is támasztotta hogy benne volt.Eredetileg nagyon könnyűnek tűnt így a miencraft ezért berakott egy agresszív mobot ám de ez a mob túl agresszív volt és a játéknak lidérc nyomásos érzetet kölcsönzött.Ezért Notch vagy a MojangTeam-ból(aki berakta)valaki kivette...
2013. ápr. 3. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!