Hogy lehet a Minecraft játékba falut alapítani?
Én is kíváncsi vagyok!
Bár arra is minden falut így kel e megalapítani (pl:sivatagi)
És énis kiváncsi vagyok.
A Minecraft Wikin azhiszem amúgy levan írv.
lefordítom nektek (nem google fordító)
Tehát. Találni kell egy falut amiben vannak NPC-k. Az NPC-k nem hagyják el a falut, csak akkor ha vasutat csinálsz nekik és ráveszed őket arra hogy beleüljenek. ilyenkor nagyon messze elmennek. NE FELEDD! 32 blockig tart a város, tehát a sínrendszer a város "központjától (ez kb a város közepén van)" elkell vinni őket a vasúton a 32 blocktól távolabb lévő városba. Fontos hogy az új városban kell legyen ajtó és egy fáklya. Az építmény mellékes, az inkább csak arra szolgál hogy ne öljék meg őket a zombik. Amint az "új városba" értek a villagerek a minecarton keresztül (ki kell szedi alóla) azonnal odarohannak egy ajtóhoz, ezzel megjelölve hogy az az ő háza. ezen kívül az átváltozott "zombi falusi" is lehet sima NPC, de ez kicsit bonyolultabb. A Zombi Falusit meg kell dobni Weakness Potionnal, ezáltal egy fehér füst lesz körülötte. A füstben lévő zombit meg kell etetni egy aranyalmával (az aranyrögös alma). Ekkor piros füst lesz, és a zombi nemsokára (kb 1-5 perc között) átváltozik falusivá. Ezután szintén odafut a legközelebbi ajtóhoz (tőle 32 de csak akkor ha az eredeti várostól 32 blocknyira van).
Nem google fordító, saját szavaimmal írtam le, s azt hiszem érthető.
~ [link] ~
vagyis
1-Kellenek a falusik (valahogy el kel vinni őket)
2-32 block messzebb kell vinni mint ahonnét elhoztunk (faluból)
3-Kell egy kunyhó (ne öljék meg zombik stb) amin van 1 ajtó+fáklya?
És kész a falu ha jól értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!