Wii neogamma vagy valami más program telepítése kockázatai?
Szal valaki tudna nekem linkeket és egy pontos leírást írni amivel megtudnám oldani hogy dvdre ki írt játékokat is tudok futtatni ? illetve a veszélyeit hogy kockázatos-e ezt végrehajtani ? tönkre mehet e a készülék stb ?
(tudom hogy nem szép dolog másolt letöltött játékot használni de Magyarországon pl azok a játékok amiket én szeretnék játszani nem kaphatók... én megpróbáltam megvenni de nem tudom külföldről meg nem szeretnék rendelni)
Ezt a programot csak akkor tudod feltelepiteni,ha szoftmódolva van a géped.Elősszőr kell a Homebrew Channel,majd azon belül kell a Neogammát telepiteni.
Nem kell aggódni,nem fog tönkremenni a gép,sőt ha pendrive-ról,vagy hdd-ről futtatod majd a játékokat,akkor megkiméled a lejátszófejet.Youtunon rengeteg videó van a telepités folyamáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!