Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wii neogamma vagy valami más...

Wii neogamma vagy valami más program telepítése kockázatai?

Figyelt kérdés

Szal valaki tudna nekem linkeket és egy pontos leírást írni amivel megtudnám oldani hogy dvdre ki írt játékokat is tudok futtatni ? illetve a veszélyeit hogy kockázatos-e ezt végrehajtani ? tönkre mehet e a készülék stb ?

(tudom hogy nem szép dolog másolt letöltött játékot használni de Magyarországon pl azok a játékok amiket én szeretnék játszani nem kaphatók... én megpróbáltam megvenni de nem tudom külföldről meg nem szeretnék rendelni)

2012. okt. 31. 12:37
 1/1 kutyafülgfdsfgsdfg ***** válasza:

Ezt a programot csak akkor tudod feltelepiteni,ha szoftmódolva van a géped.Elősszőr kell a Homebrew Channel,majd azon belül kell a Neogammát telepiteni.

Nem kell aggódni,nem fog tönkremenni a gép,sőt ha pendrive-ról,vagy hdd-ről futtatod majd a játékokat,akkor megkiméled a lejátszófejet.Youtunon rengeteg videó van a telepités folyamáról.

2012. nov. 1. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!