BATTLEFIELD 3 Aftermath?
Figyelt kérdés
Várjátok már?2012. okt. 31. 12:24
11/17 anonim válasza:
meg mi az hogy a leggyengébb bf-től messze van pffff látszik kis kocka zsur pubi vagy ..
12/17 anonim válasza:
Kibeszélt grafikáról te hónaljspré?
Játékélményről beszéltem, csapatjátékról, taktikáról.
Nem a cod féle 360 noscope-lás féle viccről.
Ja igen, te játszottál 3000 órát azzal a fossal, de én vagyok a kocka, na ne röhögtess szánalomkapitány! :D
13/17 anonim válasza:
1200 órát te gyökér ge**ci :D rohadjon meg az életed :D xd meg olyan ki be b***ott nagy pályákon mint a bf3 nagyon jó lehet évekig keresni egy embert hogy le lőj ..promod sd módban meg sem közelítik a mostani online játékok a cod 4-et több ész kell hozzá mint egy bfhez az is biztos
14/17 anonim válasza:
Több ész kell a quickscope-oláshoz, mint a taktikus csapatjátékhoz?
Téged már az oviban is kiközösítettek ugye? :D
Akkor jó szórakozást a kisszoba méretű statikus pályákhoz COD-ban, valóban nagyobb élmény, mint a városméretű teljesen rombolható, járművekkel bejárható gyönyörű pályák. :D
15/17 anonim válasza:
de járművek hát aztán az nagyon fontos ..figyelj rakd majd fel egyszer a cod4 et aztán nyomassunk 1v1-et meglátjuk mennyire taktikára és logikára épül e vagy sem off
16/17 anonim válasza:
nálunk már csak a bf3 5 ezer fostos ropi ennyiért kukába is ki lehetne dobni hehe
17/17 anonim válasza:
cod4 meg 5 éve nem eset szinte az árából ami szint úgy 5 ezer hehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!