Miért írja ki a Minecraftom, Can't reach server?
Figyelt kérdés
Eredeti minecraft.net-es megvásárolt kliensem van. Szeretnék felmenni egy tört szerverre. Itt a weboldala: [link]
Az IP címet jól másoltam ki. Csak akármelyik szervernél legyen az magyar, vagy külföldi, azt írja: Can't reach server. Újratelepítettem a Windows 7-et, de ennek ellenére sem szerettt volna megjavulni. Frissítettem a legújabb verzióra a Java kliensem. Mi tévő legyek? Vírusírtóm nincs, nemsokára lesz:D Tűzfalban kivételként hozzáadtam ahogy leírták nekem egy angol oldalon. Szóval tehetetlen vagyok. Segítsetek!
2012. okt. 30. 17:55
1/2 anonim válasza:
nem üzemel éppen a szerver vagy a neted nem érzékeli hogy online a szerver
2/2 A kérdező kommentje:
De ezt magyaráztam h üzemel a szeró és akkor sem enged. Talân a routerben keressem a hibát?
2012. okt. 30. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!