Most láttam egy helyen de igaz hogy holnap itt europaban is meg jelenik az assassin's creed 3?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 17:35
1/8 anonim válasza:
IGN szerint 30-án jelenik meg azaz ma. Mellesleg az Xboxos és a PS3-as verzió már fent van Ncore-on meg piratebay-en.
2/8 A kérdező kommentje:
igen azt tudom
de nem csak ott bigtorrent-en és microbiton is fent van konzolra
2012. okt. 30. 20:06
3/8 anonim válasza:
Már 26-án fent volt a torrent oldalakon. 30-án (vagyis ma) jelent meg Amerikában, de az előrendelők már ma megkapták. Hivatalos megjelenés holnap lesz. Persze csak XBOX360 és PS3 konzolokra. A PC-s megjelenés november 23.
Nekem holnap jön ^^.
4/8 anonim válasza:
NOVEMBER 23??? Nekem arra nincs időm. Mindjárt letöltöm Xboxra de úgy hogy azt se tudom hogy kell konzolra úgy letölteni hogy mülködjön.
5/8 anonim válasza:
Ahhoz ki kell ütni, már nem azért -.- . Mi az, hogy nincs időd? Nem tudsz várni három hetet?
6/8 anonim válasza:
Már ki van flashelve az Xboxom :D. Nem nem tudok várni 3 hetet mert akkor valószínűleg az MLP 3- évadát fogom nézni megállás nélkül.
7/8 anonim válasza:
De nagy problémáid vannak -.- ... [facepalm]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!