Valaki tud ajánlani nekem valami jó játékot?
Figyelt kérdés
Gépem: CPU: 2.17GHZ (dual core)
RAM:2GB
VGA: 128MB
op.rendszer: Windows7 64bit
------------------------------------------------------
Ezeket ne mondjátok mert ezek már meg vannak vagy már játszottam velük: Counter strike 1.6,Counter Strike source,Call of Duty 2, Call of duty 4, Half life, Spore,Need For speed Carbon,Minecraft,Doom3,Slender,Bad pigges,Far cry...
A válaszokat előre is köszönöm és nem hagyom pontozás nélkül!
2012. okt. 30. 15:21
1/4 botond000 válasza:
Az Assassin creed sorozat az nálam Best :D aztán ott van a Sniper elite; Sacred 2; age of mithology (ha szereted a stratégiai játékokat) és persze utólag de nem utolsó sorban a Heroes 4-5-6 azokat is nagyon szerettem; ennyi jutott eszembe most igy hirtelen
2/4 anonim válasza:
Talán a Mass Effect, Halo, Fable, S.T.A.L.K.E.R
3/4 metinmester2 válasza:
fear3,left4dead sorozat meg gta IV meg amnesia stubs and zombie enyi jutt eszembe!
4/4 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó,de a gépigényt azért figyelembe vehettétek volna! No,de nem baj...Nyáron úgy is összeállítok egy gamer gépet és akkor már ezek is menni fognak sőt.. :)
2013. jan. 1. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!