Portal modok letöltése és telepítése?
Üdv!
A Portal-hoz rengeteg modot találtam, le is töltöttem rengeteget, vagyis maga a nyersanyag megvan :)
A telepítésükkel van baj, mivel ha a szokásos mod-olós módon összepakolgatom a fájlokat, minden fájlt a saját amppájába.. etc. Nem először modolok játékot szóval nem avgyok hozzá teljesen süket.
Az Underground Story-t összepakolgattam, ahogy azt szokás de majdnem minden objektum helyett error van kiírva és a fal rózsaszín-fekete négyzetrácsos mindenütt. A megnyitással is vannak problémáim, egyetlen működő módszerem, hogy simán megnyitom a Portal-t és konzolból indítom a mapot.
Egyszerűen fogalmam sincs hogy kéne megoldani...
A Prelude-t és a Still Alive-ot most rakom össze a többivel egyenlőre nem foglalkozom.
Várom a tanácsokat.
Maradok tisztelettel : Pityuu2
Teljesen kiakadtam egyébként.. Hát hogy nem lehet egy hivatalos mod-hoz normális telepítőt kiadni??????
Teljes a lista?
Portal Underground Story
Portal Prelude
Portal Unity
Portal Aperture Deja Vu
Portal Gamma Energy
Portal Blue Portals
Portal Still Alive
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!