Euro truck simulator 2-be h tudok csalni h több pénzem legyen?
Figyelt kérdés
cheat engine-nel h tudom megcsinálni?2012. okt. 29. 20:36
1/16 anonim válasza:
Nincs lent nekem de.
ETS 1be tudm hogy egy fáljt kell át irni hogy több pénzed legyen
2/16 A kérdező kommentje:
igen, ott én is átírtam, de itt sztem már nem lehet. pedig nagyon kéne a pénz
2012. nov. 5. 14:30
3/16 anonim válasza:
Aki nagyba nyomja a gamet annak minndig kell zséé :D
4/16 A kérdező kommentje:
nem tudod te se h lehet? bele őszülök mire kipörgeetem.
2012. nov. 8. 22:14
5/16 anonim válasza:
itt megmutatom hogy hogyan lehet penzt es tapasztalati pontot tenni(XP), egyforma a modszer
6/16 A kérdező kommentje:
köszi a videót, mindent úgy csináltam ahogy volt a videóba, de nem lett több pénzem. nem értem mért :S.
2012. nov. 9. 17:05
7/16 A kérdező kommentje:
sikerült megoldanom :D köszönöm
2012. nov. 9. 17:49
9/16 anonim válasza:
megneztem a videot es nem tudok ott a pontoknal reakatintani vajon a szint miat en a 18 adik szinten vagyok?
10/16 anonim válasza:
Ha Win 7 ed van akkor le kell tölteni a Cheat Engine nevű fájlt. Nyisd meg a játékot vidd le a tálcára Alt+Tab Itt a link: [link]
aztán a jobb felő sarkába elkezd villogni az ikon ott válaszd ki a eur... .exe fájt aztán ujra nyisd meg a játékot és nézd meg hogy mennyi pénzed van , jegyezd meg Alt+Tab, ird be a HEX hez hogy mennyi léd van nyomj egy entert, mellette jelöld ki az összes fájlt, piros nyilra katt rá jelöld ki alatta az összes fájlt enter majd kiad egy ablakot és ird be hogy mennyi pénzt szeretnél. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!