Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek egy ps2 meddig...

Szerintetek egy ps2 meddig bírhatja? És ha elromlik, akkor mennyiért cserélik ki az olvasófejet?

Figyelt kérdés

2004-ben vásároltam, és azóta többnyire jól működik.

Nem gyári játékokkal játszottam!

Valamely játékokat nem,vagy nehezebben olvas be,de ott lehet a lemez is rossz,vagy az olvasófej már lehet gyengült,nem csoda hiszen már 8 éve meg van!

Kint van a ps3,de mivel nem vagyok grafikamániás,engem nem érdekel,jó nekem a jó öreg ps2 is!

2012. okt. 27. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
az olvasófej csere nem a legolcsóbb, én a helyedben szétszedném és teljesen kipucolnám/takarítanám, ezt 2-3 hónaponta ajánlott meg tenni a közeljövőben.
2012. okt. 28. 06:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Magamnak nem tudom megcsinálni..! És ha ezt megteszem,akkor tovább bírja a gép? Miben segít??? És még valami: Csak az olvasófej mehet tönkre,vagy más is,vagy annak kicsi az esélye?
2012. okt. 28. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármi tönkremehet, aki rendszeresen tisztítja a gépét annak van esélye hogy a gépe sokáig bírja. De ha érdekel a véleményem nekem ha elromlana nem cserélnék ki semmit eladnám hibásan és gyűjtenék egy ps3-mra inkább (ps2-öm van)
2012. okt. 28. 10:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 28. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!