Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért csinálja azt a Euro...

Dobaijus kérdése:

Miért csinálja azt a Euro Truck Simulator 2 hogy kéri a kódot és beírom és nem fogadja el? (EREDETI)

Figyelt kérdés
Egydarabig jatszok vele es aztan keri a kodot! beirom ugyanazt es nem fogadja el! ujra rakom a jatekot es be irom ujra a jatekot ujra megy de aztan egydarab utan ujra keri a kodot! Segitseget kerek!
2012. okt. 27. 17:02
1 2
 11/16 anonim válasza:
Abban a pillanatban visszavinném és kérném vissza a pénzt, ha egy eredeti játék ilyet csinálna!
2012. okt. 31. 13:33
 12/16 gergo9611 válasza:
én már egy hete szerencsétledkedek vele de semmi :S
2012. okt. 31. 18:12
 13/16 anonim válasza:
Nekem is ez a helyzet es es amikor le vezetek kb 2500-2600 km akkor azt irja hogy a probaverzio lejart es aktivalja nem tudna segiteni valamki?
2012. okt. 31. 20:55
 14/16 anonim válasza:

Sajnos nekem is ez a problémám :/ Nekem eddig ezzel colt jó

736H4-47T51-CQZ6F-TNAV4-YVV4Q

2012. nov. 6. 19:07
 15/16 anonim válasza:

Egy a lényeg!!!

1. Amit írtatok az hiba volt amit azóta javítottak

2. Tök mindegy milyen kódot írtok be ha elfogadja

3. NE LEGYEN ÉLŐ AKTÍV INTERNETKAPCSOLAT AMIKOR ELINDÍTJÁTOK A GAME-T!!! ÉS AKKOR NEM TUDJA FELVENNI A KAPCSOLATOT A WEBOLDALLAL A SERIAL ELLENŐRZÉSÉRE!!!!

4. Én úgy szoktam, hogy bontom a net kapcsolatot utána bezárom a SZOLGÁLTATÓ net programot és a legvégén még le is húzom a modemet a gépről!!!

5. A beállításoknál az Online hírek ne legyen kipipálva!!!

6. Telepítés után amikor először elindítod a frissítés és hírek keresése LETÍLTÁS legyen!!!!

7. Ha kilőtte a game a serialt akkor:

- Game törlés!

- Registryből a nyomok törlése! Ez fontos különben újból kilövi

- A játék állás is ilyenkor SAJNOS DELETE mert azt is megjelöli a game!!!

8. Ha minden nyomot töröltél mintha nem is lett volna telepítve akkor a fentiek figyelembe vételével telepítheted újra!!

2013. febr. 9. 17:31
 16/16 anonim válasza:
Próbálkozz más betűkkel pl.:0 helyett ö vagy y helyett z
2014. nov. 5. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!