Másnak is szaggat a FIFA 13?
Figyelt kérdés
Ilyen kis pici laggok de nagyon zavaróak. Valaki nem tud rá valami megoldást? Már felraktam ezer fajta catalyst-ot de semmi. A gépemnek bírnia kell.2012. okt. 26. 14:27
1/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy bírnia kell? Valszeg valami adatot benézel és a géped puding hozzá.
3/8 anonim válasza:
Sajnos nem tudhatom, hogy másnak szaggat-e.
4/8 A kérdező kommentje:
Milyen vicces emberek XDDDD
1. Nem puding hozzá a gépem.
2. Proci: AMD Athlon II X3 460 3.4Ghz
RAM: Kingmax 1333mhz 4GB kit
Videokártya: Asus EAH HD 5870 1GB 256bit
Szerintem ennyi elég:)
3. Ha csak hülyeséget tudsz írni, inkább ne írj köszi.
2012. okt. 26. 16:22
5/8 A kérdező kommentje:
Ja, és nem nagyon szoktam benézni ilyeneket, csak tudni akartam hogy valakinek esetleg jelentkezett-e ez a hiba, és ha igen tudja-e rá a megoldást. :)
2012. okt. 26. 16:25
6/8 anonim válasza:
Ilyesmi baj lehet szerintem: [link]
7/8 anonim válasza:
Gondoltam a Szórakozás kategóriába ennyi belefér. d ha te ilyen savanyúpofi vagy, akkor bocs , hogy belegázoltam a lelki nyugalmadba, ezzel a kis poénnal.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem a poént. De inkább megoldást várnék mint viccelődést.
2012. okt. 26. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!