Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 fegyverek?

Battlefield 3 fegyverek?

Figyelt kérdés
Sniper sebzésekre lennék kíváncsi.most kezdtem játszani 3 as vagyok.ezelőtt codoztam.elég érdekes hogy van hogy 3 lövésbe halnak....azt szeretném megtudni hogy lesz-e nagyobb szinten olyan sniper amibe halnak 1 be??hanyas szinten vagy hogy lehet megszerezni??melyik a legjobb sniper??és itt nem lehet csinálni ilyen classokat mint mondjuk cod ban???csak meccs közben lehet álítgatni??

#bf3;3;xbox;360;game;live;battlefield
2012. okt. 25. 18:45
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és xbox-on játszok
2012. okt. 25. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
A Sniper kezdő fegyverei nagyon gyatrák, javaslom, hogy az első pár szintet shotgunnal lépd át. Utána jönnek majd jobb távcsövesek is, van olyan is, ami 1 lövéssel öl. Classokat nem lehet csinálni, már alapból van 4 kaszt, csak azokat lehet választani.
2012. okt. 25. 20:49
 3/6 A kérdező kommentje:
értem köszi.és melyik az a sniper???
2012. okt. 25. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Recon
2012. okt. 26. 16:56
 5/6 A kérdező kommentje:
:D azt tudom de a sniper nevére lettem volna kíváncsi...
2012. okt. 26. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom sajnos, de elég sok jó sniper van, szóval biztos meg fogod találni azt a fegyvert ami a legjobban illik hozzád. Csak ölj minél többet / szerezz pontot ezzel a classal, és sorba adja majd őket.
2012. okt. 26. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!