Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van ilyen játék? :D

Van ilyen játék? :D

Figyelt kérdés
Mondjatok olyan pc játékokat ami sok időre leköt és nem unom meg egy-két hét alatt
2012. okt. 24. 15:54
 1/7 XenoMorph ***** válasza:
54%
Skyrim, feltéve ha tudsz angolul.
2012. okt. 24. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Fallout 3
2012. okt. 24. 17:19
 3/7 bimbajusz válasza:
100%
fallout new vegas, Dishonored (bár nem nagyon tudom hogy milyen hosszú de én már egy másfél hete nyomom és még nem fejeztem be), Borderlands 2 (feltéve ha szereted a lövöldözést)
2012. okt. 24. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
world of warcraft! a gép elött fogsz megdögleni olyan hosszú
2012. okt. 24. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már WoW akkor Minecraftnak sincs sose vége :D
2012. okt. 24. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Trackmania! Millió féle pálya, és sajátot is tudsz készíteni.(autós játék)
2012. okt. 24. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg valamelyik CoD-dal ,vagy cs-vel próbálkozz...minenképp multiplayerre... nekem cod2-ből van 1400 órám ( nem vagyok kocka csak régóta játszok...) de azt úgymond tönkretették a csalók akiknek a nagy része még el se érte a korhatárt hogy egyáltalán játszhasson vele..esetleg mmorpg játékok(de némelyiktől függő lehetsz) például a wow-tól is aminek 1000 éves grafikája van:)de ha singleplayert akarsz akkor a sandbox játékok( amibe azt csinalsz amit akarsz) pl : gta-k , saints row stb...
2012. okt. 24. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!