Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most kezdek el WoW Clataclysm-...

Most kezdek el WoW Clataclysm-en játszani, egy év kihagyás után, korábban 3.3.5-ös szerveren játszottam. (Reborn) Melyik kaszttal kezdjek?

Figyelt kérdés

Korábban druidám volt, de mindig probléma volt vele, hogy DPS-ben lemaradt a magek, papok, warlockok, dk-k, rugók mögött, aki kipróbálta Catát, milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban? A druid még mindig gyengébb dps?

Vagy ha elvonatkoztatunk ettől mit kezdjek?

csak druid, mage, jöhet szóba, ezeket milyen fajjal érdemes elkezdeni?

#clataclysm
2012. okt. 24. 14:32
 1/4 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, a 3.3.5 jobb volt, mivel jobb volt az arányosság, meg catába szar a talentolás. Na de nem offolok: Nekem a mage mindig is bejött, állítólag a Frost Mage OP a catában, szóval az elég erős. Fejlődésre a Druidot ajánlom, azzal nekem valahogy mindig bejött. De a Fire mage is gyorsan fejlődik és PvE-n és PvP-n egyaránt megállja a helyét. Szóval szerintem Fire mage. Ui: nem vagyok nagy catás, szóval lehet, hogy most már máshogy van mint 3.3.5-ben. :D
2012. okt. 24. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
ilyen dolgokkal ne törődj tört szerver minden elvan kúrva.
2012. okt. 24. 15:06
 3/4 XenoMorph ***** válasza:
plate karit érdemes kezdeni azzal mindenképp könnyű a fejlődés
2012. okt. 24. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:

nem a fejlődés ideje a lényeg, sokkal inkább a dps, amit Pve-ben tud nyújtani az adott kaszt.

3.3.5-ön a druid mindig le volt maradva 8 a legjobb esetben is) 4-5k-val a magek, lockok mögött, úgy hallottam ezt most próbálták kicsit javítani, hogy a dps ágon ne legyen ekkora eltérés, azért érdekelne, hogy aki sokat játszott vele, észrevette ezt? fel tudnak-e zárkózni a druidok dps-ben vagy még mindig nem?

2012. okt. 24. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!