Lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a GTA V?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 11:34
1/11 anonim válasza:
Én úgytudom hogy már megjelent az IV úgyhogy ebből következtetni lehet arra hogy vagy idén december vagy pedig jővőre ilyenkor!De nem biztos!
2/11 anonim válasza:
Nem lehet tudni, pár képen meg 1 traileren kívül semmit sem közöltek a játékról...
Az előzőhöz pedig a IV-t már 2008-ban kiadták úgyhogy ebből inkább ne következtess.
4/11 ZolaZotya válasza:
Megjelenés: 2013 Március-Áprilisra várható.
November első két hetében várható több info a game-ről, mert egy amerikai gamer újság címlapján lesz. :)
5/11 anonim válasza:
2013 március/április mint ahogy írták is előttem, de ezt pontosan még most nem lehet tudni.. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm!
2012. okt. 21. 15:40
7/11 ZolaZotya válasza:
Most már hivatalosan is 2013 tavasz
8/11 ZolaZotya válasza:
Ja és egyenlőre csak Xbox 360-ra és Playstation 3-ra jön. PC megint késik fél évet
9/11 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy 2013 szeptember.
10/11 anonim válasza:
Az elsőnek:
Na ez aztán, betyár válasz volt.. :O
Április, március környékét beszélik, de konkrétan nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!