Mit gondoltok a Blacklist, de leginkább az egész Splinter Cell sorozatról?
Hello!
Ti mit gondoltok a jövő évben kijövő új Splinter Cell-ről, illetve az egész sorozatról úgy általánosan? Én azt gondolom hogy a Blacklist-nek semmi értelme, egyáltalán bele sem illik a sztoriba, hiszen Sam végleg befejezi a kémkedést, mert *SPOILER* meg kellett ölnie a legjobb barátját és a lánya haláláról szóló álhírek miatt teljesen összeomlott *SPOILER VÉGE*
Kicsit Activision feelingem van ettől az SC sorozat jövőjétől, szerintem a Conviction tökéletes befejezése lett volna a történetnek, DE NEEEM! Nekik kell a léé! -.-" Szerintem egy sz*r lesz a Blacklist, pontosabban nem fog beleilleni a sorozatba + más lesz Sam Fisher hangja (az első résztől a Conviction-ig ugyanaz a hang alakította). Maga a sorozat szerintem nagyon-nagyon király és nagy rajongója vagyok, szerintem nagyon jó a sztori a kialakítás meg minden rohadtul tetszik de nemtom mi lesz ebből....
Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!