SOS! Azért fordulok ide, mert az ég világon mindent kipróbáltam, és semmi javulás nem történt a pingemmel a Counter Strike 1.6 ban. Ki tud választ adni?
Figyelt kérdés
150-220 as a pingem cs 1.6 ban, eddig 10 es meg 20 as volt.Vírus nincs a gépen,a Torrent meg semmi nem megy csak a cs.Ujraraktam a steamot,a cst, a windowst,és semmi.Más játék nem laggol, a le és feltöltési sebesség ugyanannyi mint eddig,tehát az internet se gyengült.A pingem mégis magától felment.Leírom még1x.Torrent nemmegy,vírusirtó nemmegy,vírus nincs a gépen,mostraktam ujra,a net ugy tölt le s fel mint eddig,és LOL ba 30 as a pingem,meg mindenhol jó de Cs ben nagy.Cl_updaterate,netgraph,fps_max,cl_cmdrate jók,Tehát minden jó,hibátlan de mégis szar valami.ÉS MAGYAR SZERVEREKEN PRÓBÁLTAM,az internetes sebességmérő,a futtatásos sebességmérő is kis pinget mutat ! Bocs hogy ilyen hosszú lett...Kötekedést,vicceskedést mellőzzük ! Köszi !2012. okt. 20. 19:33
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg a tűzfalat is kikapcsolni.
Nekem sem ment rendesen a minecraft a tűzfal mellett, állandóan megszakadt a kapcsolat.
2/2 A kérdező kommentje:
Jogos,nemírtam oda hogy már aztis próbáltam, de bizony :/ már azt is próbáltam.. Most haver áthozza a laptopját,hogy megnézzük,ha neki jó kis pinje lesz,mint nekem volt anno ugyanettől a nettől, akkor kiment vmi a gépemből :)
2012. okt. 21. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!