Darksiders 2, elakadtam valaki segítene?
Figyelt kérdés
A játékkal már nagyon régóta játszom de most megfogott:)
A The ivory citadel résznél járok és megkaptam a voidwalker képességet is, a játék irogatja hogy hogy kell bezárni és kinyitni a portált és az oké is.
De amikor egy kart meghúzva le kell menni egy alagútba és van egy portál a földön és egy a falon és amikor beleugrok a falon lévő portálba a földön lévő portál szinte kidob magából de utána valahogy be kéne zárni az ajtót hogy arra érkezzek és ne essek vissza a portálba de ezt csak úgy lehet hogyha bezárod a portált. A játék valami olyasmit ír hogy a görgőt nyomjam meg de az nem működik.
A kérdésem a következő: Mit kell megnyomnom hogy az ugrás közben a portál bezáruljon?
2012. okt. 20. 19:06
1/3 anonim válasza:
na látod ezt én sem tudom de az biztos hogy bugos a játék mert ha jól tudom nem nagyon sokat foglakoztak a tesztelésével stb mármint a thq gyorsan kiadta és ennyi . én is meg vagyok akadva de én a psychameron-nál , egyszerüen elfogyott az egész élet potim a zöld és ott vagyok egy harc kezdeténél , rám támad először 2 lény amit nehéz megölni aztán jön pár kicsi és még egy vagy két nagy lény és hát igen csak töltenem kéne az életemen de annyira le szivják és nem tudom mit tegyek már sokszor neki kezdtem hogy valahogy megcsinálom de semmi . Nekem ezért kellene valami működő trainer vagy cheat kód mert így nem fogok tovább jutni élet nélkül . Tud valaki ilyet ami működik ?
2/3 anonim válasza:
ja és nekem volt egy bugos rész egy ilyen föld alatti helyen ahol lenn végig tüskék voltak szoval meghalsz ha le esel és a falon kellett körbe menni és egy ilyen kis alaguba be ugrani onnan fel egy lépcsön mert ott volt valami aztán lejöttem és itt kellett volna vissza menni de bugos volt egyszerüen nem tudom miért de nem ment mindig le esett aztán addig addig ugráltam hogy egyszer megint bugos lett és valahogy oda tett ahova ugranom kellett volna , szoval jól akartam csinálni csak bugos volt de szerencsére megint bugos lett így tovább jutottam .
3/3 anonim válasza:
q val becélozod és shift, rögtön az első kaput kell zárnod hogy fentmaradj, viszont 5 percel később bugos szar mert nem dobja a kapu megfelelő helyre a tombot ahol ujraszületnél -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!