Honnan tölthetném le a Sacred 2 -Fallen Angel-t nagy mértékű adatvesztés nélkül?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 09:17
1/6 anonim válasza:
Torrentről. De mi az a "nagy mértékű adatvesztés"? Egy játékot vagy letöltesz vagy nem :)
2/6 A kérdező kommentje:
Nos, torrentre gondoltam én is, de ez a játék ~20 GB, és eddig szinte minden torrentoldalon amit kipróbáltam előfordult, hogy letöltés közben elveszett jópár MB.
Full speeddel 27 órámba telne leszedni és ha elszáll egy része nem szívesen tölteném le még1x.
Ezért kéne valami olyan oldal ahol jól számol a tracker, vagy legalább is jobban mint amiket eddig próbáltam :/
2009. aug. 8. 11:07
3/6 anonim válasza:
Ezzel nekem semmi gond nem volt, de egyébként sem volt sose ilyen gondom mint neked... nem lehet hogy rossz klienst használsz? Én utorrent-el szoktam.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/6 A kérdező kommentje:
én is azt :/
2009. aug. 9. 17:03
5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Több száz GB-t töltöttem mát le torrentről, de eddig még mindenből minden megvolt amit letöltöttem. Ha nálad "elveszik" pár MB, akkor ott a neteddel valami baj lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Pontosan mi lehet ez a baj? Jó lenne tudni.
2009. aug. 9. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!