Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A BF3 csak win 7 en fut (...

A BF3 csak win 7 en fut ( vistát hagyjuk ) vagy van rá valami mód h elinduljon xp-n?

Figyelt kérdés

2012. okt. 16. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak win7-en.
2012. okt. 16. 20:48
 2/4 anonim válasza:
Ha nagyon ügyes vagy és jó a géped, akkor -elvileg- egy virtual pc-vel mehet xp-n is.
2012. okt. 17. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tom mi ez a nagy hűhó a bf3 körül kövezzetek meg játszottam vele de nekem nem tetszett se a grafikája(nekem túl steril szerintem a lol-nak vagy a borderlands-nak sokkal jobb) a játék élmény se annyira ütős meg szerintem túlscriptelt de oké hogy rombolható környezet de csak úgy rombolhatsz ahogy azt a készítők megálmodták meg a fizika hát az külön fejezett a postalnak jobb fizikája van az mien hogy van egy beton tégla szétlövöd egyre a másikba meg bele kell lőni 4-et ugyan azzal a fegyverrel? szóval szerintem ez túlságosan túlértékelt
2012. okt. 18. 20:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez így van, nekem se jön be anynira a játék, de spanokkal bc zünk és úgy gondoltuk ki kéne próbálni a bf 3 at is...
2012. okt. 19. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!