Szerintetek hogy érdemes átvinni legelőször a Resident Evil 6-ot, offline-ban vagy multiplayer-ben?
Te második,ha bajod van akkor menj és verd ki,ne itt fröcsögjél
Az "átvitte" szót RENGETEGEN használják,de gondolom neked tök mindegy,úgyis mindenbe belekötsz.Igen,tipikus magyar mentalitás
Ez az olfal tele van szánalmas bunkókkal,itt nem lehet normálisan társalogni
Hihetetlen,nem gondoltam volna hogy egy ilyen kérdéssel is a bunkó marhák jönnek ide
ha már itt tartunk ez mi?
"Nem az édesanyád szidtam"
Ezt nem így írják.Mahyarul ez HELYTELEN
Így a helyes: Nem az édesanyádat szidtam
Tehát eltakarodhatsz a jó büdös francba,először tanulj meg magyarul utánna pofázz nekem
Semmi baj nincsen azzal hogyha valaki azt mondja "átvitte a játékot" ebbe tényleg csak a besavanyodott életű türhők kötnek bele
Ennyi erővel rengeteg mindenbe bele lehetne kötni.Gondolom ha valaki azt mondja hogy "leszedtem ezt a játékot" akkor abba is belekötsz,pedig mindenki tudja hogy letöltötte a játékot és senki se köt bele
Komolyan szánalmas vagy,menjél inkább nőzzél
Az a baj, hogy te veszel minden hülyeséget komolyan... Tudod néha anélkül is meg lehet valamit fogadni, hogy lebunkóznánk azt, aki mondta ;).
Én nem akarok itt flamewar-t, ássuk el a csatabárdot, szívjuk el a békepipát, nekem mindegy.
Ettől függetlenül -bár nem lapoztam fel egy nyelvhelyességi könyvet sem- szerintem teljesen helyes volt a mondatom...
"Ezt nem így írják.Mahyarul ez HELYTELEN "
Bagoly mondja verébnek...Magyarul*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!