Segítsen valaki sims 2vel kapcsolatban!?
Figyelt kérdés
Nem működik a különleges cselekmény kamera és szürke a gombja.Mit csináljak?2012. okt. 14. 08:27
1/5 anonim válasza:
Bár egy ideje nem sims 2-őztem, azért emlékszem a dolgok nagyjára. De ezt most így nem értem hirtelen. Pontosabban el tudnád magyarázni? :)
2/5 A kérdező kommentje:
A különleges cselekmény kamerám(pl.első csók,házasság)nem megy.A menüben van egy gombja,és a gomb szürke nem lehet rányomni,hogy bekapcsolhassam.Mit tegyek?
2012. okt. 14. 17:21
3/5 anonim válasza:
Fú. Ezt most bocsi, de tényleg nem értem. :/
4/5 anonim válasza:
Jaaa én ezt értem! Figyelj rám! szval bemész a sims 2-be,ott a beállításokba (ahol van az élő mód,vásárlás mód stb.). Ott rámész a kamera beállításokra (fényképezőgép a 'jele') és ott van egy olyan hogy 'különleges esemény kamera' és alatta rákatintasz a bekapcsolásra:)
Remélem érthető,és remélem hogy erre gondoltál:D
5/5 A kérdező kommentje:
köszi,de eddig én is értem csak szürke ott az a gomb.:/
2012. okt. 20. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!