A WWE13 fog menni rendesen az Xbox360-on?
Xbox360 vétele előtt állok,karácsonyra fogom kapni,addigra már kijön a legújabb wwe pankrációs játék a WWE13 :) gondolom mindenki ismeri és várja is mert nagy wwe fan vagyok,szóval egy xbox360 250gb osat szeretnék venni,be is linkelem:
oké,most ez biztos hülye kérdés hogy fog e menni rajta,hiszen ybox360 ra is kiadják :) csak az lenne bővebben a kérdésem hogy rendesen fog-e menni rajta,akadozás stb nélkül?Mert ahogy tudom az xbox360 okat újitgatni szokták.
Elnézést a kérdésemért,de még most lesz életemben először Xbox360-om és nem szeretnék csalódni a játékkal,és a géppel kapcsolatban sem,hogy valami baja legyen :(
köszönöm előre a választ
Szerintem ne pazarold rá a pénzed.Az utóbbi WWE-s játékok tiszta szarok,főleg amióta egy gombos védekezési rendszer van
Nekem a SVR08 volt a kedvencem mert abban én voltam a legjobb :D Világszinten megvertem mindenkit multiplayeren de a SVR09-ben is a legjobbak között voltam
SVR2010-től meg egyre szarabbá vált az egész
kérdező:persze!minden fut rajta szerintem(x360)am a boxokat csak külsőre szokták fejleszteni
asszem a 4.:anyád lett szarabb mért te már csak szarod a jó játékokat??gyökér pont az svr 08 a szar!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!