Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A WWE13 fog menni rendesen az...

A WWE13 fog menni rendesen az Xbox360-on?

Figyelt kérdés

Xbox360 vétele előtt állok,karácsonyra fogom kapni,addigra már kijön a legújabb wwe pankrációs játék a WWE13 :) gondolom mindenki ismeri és várja is mert nagy wwe fan vagyok,szóval egy xbox360 250gb osat szeretnék venni,be is linkelem:

[link]

oké,most ez biztos hülye kérdés hogy fog e menni rajta,hiszen ybox360 ra is kiadják :) csak az lenne bővebben a kérdésem hogy rendesen fog-e menni rajta,akadozás stb nélkül?Mert ahogy tudom az xbox360 okat újitgatni szokták.

Elnézést a kérdésemért,de még most lesz életemben először Xbox360-om és nem szeretnék csalódni a játékkal,és a géppel kapcsolatban sem,hogy valami baja legyen :(

köszönöm előre a választ

2012. okt. 12. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ööö, hát én nem vagyok nagy X-boxos, de szerintem a boxokat nem szokták fejlesztgetni, épp ezért jó, hogy nem olyan, mint a PC. PC-re ha megveszel valamit, nem fog elindulni ha nincs meg a minimális rendszerkövetelménye a programnak. Konzolon nincs ilyen, bármilyet játékot veszel rá, bármilyen grafikával, elindul. (javítsatok ki ha tévedek) Ergo a WWE 13 akadás nélkül menne rajta.
2012. okt. 12. 20:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat,sokat segítettél :)
2012. okt. 12. 20:31
 3/6 A kérdező kommentje:
és meg is nyugtattál :)
2012. okt. 12. 20:32
 4/6 anonim válasza:

Szerintem ne pazarold rá a pénzed.Az utóbbi WWE-s játékok tiszta szarok,főleg amióta egy gombos védekezési rendszer van

Nekem a SVR08 volt a kedvencem mert abban én voltam a legjobb :D Világszinten megvertem mindenkit multiplayeren de a SVR09-ben is a legjobbak között voltam

SVR2010-től meg egyre szarabbá vált az egész

2012. okt. 13. 05:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Az xbox egy konzol, nem pc. A konzolnak meg pont az a lényege, hogy mindegyik ugyanolyan teljesítményű, tehát mindegyiken fut minden játék ugyanúgy. Nem lehet bele memóriát meg ilyesmiket venni, az már pc lenne. Vinyót persze vehetsz bele, de annak meg ugye nincs köze a teljesítményhez.
2012. okt. 13. 07:44
 6/6 anonim válasza:

kérdező:persze!minden fut rajta szerintem(x360)am a boxokat csak külsőre szokták fejleszteni

asszem a 4.:anyád lett szarabb mért te már csak szarod a jó játékokat??gyökér pont az svr 08 a szar!!!

2012. nov. 2. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!