Van egy régi laptopom de egy játék se indul rajta még a Minecraft és a COD 1 se. Mi lehet a gond? Windows 7 Ultimate Processzor: Intel (R) Celeron (R) M CPU 530 @1.73GHz Rendszer típusa: 64bites operációs rendszer
Az a gond, hogy szerencsétlen laptopot megerőszakoltad win 7-tel annak ellenére, hogy ugyan azokat a funkciókat használod, mint ha "csak" XP lenne rajta.
Tegyél fel XP-t és akkor talán el fognak futni a régi játékok.
Nem tudom hogy vagytok vele, de az én gépemen elég komoly játékok is full grafon futnak, de a minecraftot vissza kellett vennem. Tehát azért ne vegyük már egy kalap alá a cod 1-gyel :D
Mellesleg első válaszolónak igaza lehet. Xp-t a laptopnak és máris jut majd egy kis vas a játékokra is
COD1nél például ezt a hibaüzenetet írja ki:
Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site.
Kérlek nézéttek meg ezt az oldalt.
Nekem az adapter típusánál valami VGA van.
Az úgy jó?
Nekem ott nem Intel... kellene lenni mint az oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!